Historie

Historien

 

Tilbage i 1988 importerede Henry Jørgensen sine allerførste farehytter fra John Booth Engineering i England. De første hytter og de første 70 søer, blev startskuddet til en produktionsform, der udviklede sig hurtigt, og bredte sig som en trend op gennem1990´erne og starten af 00´erne.

 

Henry Jørgensen var en af medstifterne i det, der kom til at hedde Friland Food, og som via opkøb, var Danish Crowns vej ind i økologien.

 

Salling-Hytten blev etableret som et lille hytteimport-firma ved siden af frilandsgriseproduktionen, men udviklede sig til at omfatte import af andet udstyr også. Både fodervogne og halmsnittere var på programmet.

 

I dag er Salling-Hytten med til at udvikle og formidle viden om udendørs svineproduktion samt udstyr til frilandsbesætninger i hele Danmark.

 

Vi har valgt ikke at tage på messer og udstillinger, fordi der i sidste ende kun er en til at betale – nemlig kunden. I stedet for messer inviterer vi dig gerne med på besøg i allerede etablerede udendørsbesætninger, hvilket vi mener, giver dig et bedre indblik i, hvorledes vores produkter fungerer i praksis.

Vi går meget op i kvalitet og brugervenlighed, hvilket også har resulteret i, at vores tidligere producerede hytter, som er over 20 år gamle, stadig fungerer og bliver handlet på brugtmarkedet.

 

Salling-Hytten Aps

- udstyr til udendørs sohold og slagtesvin

 

Salling-hytten Aps - tlf. +45 23325962 - e-mail: henry@hmkjeldgaard.dk